Top 5 strategii ce functioneaza in promovarea online pentru a-ti aduce clienti IMEDIAT

 Alex Marinca, speaker, trainer si manager Restart Life Studio te asteapta in sala ATENA, Vineri, 12 Aprilie, ora 10:30:

 

Intr-o industrie a frumusetii, munca pentru a aduce clienti nu este tocmai usoara si uneori nu este nici frumoasa.
De cate ori ai folosit strategii invatate “de pe net” sau de la diversi “online marketing guru” si desi ai urmat toti pasii nu au functionat?
De cate ori te-ai intrebat cum functioneaza exact Facebook, reclamele, postarile si de ce unora le merge si tie poate nu asa cum ai vrea?

Ai vrea sa stii cum sa alegi strategia potrivita pentru TINE? Sa stii ce merge si ce nu PENTRU AFACEREA TA? Sa poti intelege cum functioneaza marketingul online sau sa stii despre ce vorbesc cei ce o fac deja pentru tine pentru a vedea unde gresesc? Sa nu trebuiasca sa investesti mii de euro si sa nu ai rezultate pe masura? Sa stii cum sa te promovezi gratuit sau cu o investitie minima, iar rezultatele sa fie foarte bune?

Daca TU simti ca vrei toate acestea sau urmatorul nivel in afacerea ta necesita acest lucru, atunci te invitam la un workshop despre cum sa-ti aduci clienti IMEDIAT folosind cele mai bune 5 strategii de promovare online.

Sunt strategii in care nu este nevoie sa investesti mii de euro, ci sunt gratuite sau ai nevoie de bugete foarte mici. E nevoie doar sa stii ce sa faci, cand si cui sa te adresezi si, foarte important, cum sa le vorbesti astfel incat sa isi doreasca sa vina la tine sau sa-ti cumpere produsele sau serviciile.

Te invitam la workshop-ul  “Top 5 strategii ce functioneaza in promovarea online pentru a-ti aduce clienti IMEDIAT” unde vom vorbi “pe bune” si deschis, unde iti vom oferi fara sa ascundem nimic toate  secretele “specialistilor in online marketing”, iti vom da exemple concrete si vei pleca cu unelte pe care sa le folosesti in afacerea ta si care iti vor aduce clienti noi IMEDIAT.

Toti participanii vor primi un Super BONUS:  eBook GRATUIT – “Secretele unei promovari online de succes in industria de beauty”
Si pentru ca tinem la succesul afacerii tale vei mai primi un Extra Bonus de participare: eBook GRATUIT – “5 pasi pe care ii ai de facut inainte de a lansa o campanie online de promovare ca sa nu dai gres”

Participarea este gratuita pe baza de inscrieri in prealabil: office@salus.com.ro | 0726553191