Sejur 2019: Welness & Spa

Evolutia pietei spa si wellness este in plina crestere, iar Romania este din ce in ce mai cautata cand vine vorba de destinatiile wellness. Fireste, si in acest domeniu apar noutati si trenduri care suscita interesul amatorilor de tratamente sau sejururi pentru refacere si relaxare.

Cel mai nou segment al pietei este asa numitul „corporate wellness”.

Angajatorii zilei de astazi sunt din ce in ce mai constienti de modul in care sunt afectati de starea buna sau mai putin buna a angajatilor. Starea fizica si mentala a fiecarui angajat in parte precum si gradul de motivare influenteaza eficienta fortei de munca si profitul organizatiei in mod direct. Scaderea sau cresterea absenteismuli si eficienta individului sunt elemente majore in managementul modern. De aceea a investi intr-o mica camera de relaxare sau intr-o sala de sport, a acorda abonamente la sala sau pur si simplu un masaj la birou, este tot mai des intalnit daca ne uitam la angajatorii de top.

Cererea pentru ceea ce inseamna Wellness si Spa este in crestere nu numai prin cererea directa a persoanelor care isi doresc o stare de bine, dar si ca programe incluse in pachetele salariale oferite de angajatori. Suplimentar, programele de wellness oferite de angajatori au avantajul nu doar de a motiva si eficientiza munca angajatului, dar constituie si o modalitate de retinere a angajatilor buni si de atragere a angajatilor noi.

Dacă vorbim de concedii, hotelurile Spa care pot asigura sejururi in cadrul carora sa beneficiezi zilnic de tratamente si proceduri, fara a renunta la activitatile sportive preferate sau la cinele pretentioase, sunt la mare cautare anul acesta. Sejururile, in care sa combini de exemplu ski-ul sau yoga cu tratamente speciale si cinele fastuoase, constituie oferte de nerefuzat pentru cei care vor sa isi revina dupa o perioada de munca stresanta.

Si daca te-ai gandit sa iti iei copii cu tine pentru un masaj cu ciocolata, o masca cu miere sau o baie cu fructe, ei bine au aparut si ofertele spa pentru familie. Daca copilul are nevoie de inhalatii sau daca i s-a recomandat o cura la salina poti profita de noile oferte a resorturilor wellness si spa.

Multumita starii de bine si relaxare pe care o confera, traditionalele saune, baile calde sau reci si namolul nu s-au demodat si constituie optiuni in trend si pentru acest an

Plimbarile in padure au un cunoscut efect terapeutic, asa ca include-le in schema procedurilor preferate alaturi de tratamentele cu metale si pietre pretioase.

Si daca vrei sa afli mai multe dintre tendintele, noutatile si beneficiile pe care le ofera industria wellness si spa, te invitam pe 12-13-14 Aprilie la Cosmoworld 2019 – cea mai mare expozitie de frumusete din Romania, unde vei gasi, pe langa wellness si spa, tot ceea ce inseamna aceasta industrie: machiaj, hairstyling, manichiura, cosmetica, fitness