Cum purtăm unghiile în această primăvară?

Tendințele în materie de manichiură se schimbă constant, însă fiecare an este orientat spre o anumită formă, culoare, dar și un anumit model. Influența anilor ’90 și-a făcut simțită prezența în toate domeniile ce alcătuiesc industria frumuseții, așa că unghiile nu sunt scutite nici ele de această reinterpretare a trecutului.

Acest sezon este orientat spre lumină, căldură și veselie, lucru care se va observa și la nivelul manichiurii. Forma unghiilor cunoscută sub numele de „migdală” rămâne la modă. Aceasta a fost extrem de populară în anii ’90, apoi a fost defavorizată din cauza apariției unghiilor pătrate, iar mai apoi, a celor stiletto. S-a hotărât reintroducerea lor în moda actuală, deoarece această formă oferă eleganță purtătoarei, se potrivește cu orice culoare, dar și cu orice model și, de asemenea, poate fi abordată de femeile cu mâini plinuțe, subțiri, cu degete lungi sau scurte sau cu mâini pătrate.

Cât despre culori, acestea vor fi foarte vesele în această primăvară. Living Coral este culoarea vedetă a anului, iar derivatele acesteia, rozul, portocaliul și movul vor fi culorile acestui an în materie de manichiură. De asemenea, se încearcă evitarea unghiilor „plictisitoare” cu care suntem obișnuiți încă de anul trecut. Acum se pune accent pe culoare, pe unicitate, pe căldură, dar și pe gradul de ingeniozitate al realizării unghiilor.

Cănd vine vorba de modelul realizat pe unghii, primăvara aceasta aduce cu sine o mulțime de variante din care va puteți inspira. În primul rând, este considerată foarte interesantă lăsarea unui spațiu transparent pe o manichiură colorată. Fie că este o dungă, un cerc, un V, un X sau o inimioară, acest model este foarte cool și se potrivește oricărei culori, forme sau lungimi. O altă abordare apreciată este aceea a culorilor care conțin sclipici. Acest stil oferă un plus de strălucire unei manichiuri simple, fără model și monocromatice.

De asemenea, mai putem purta foarte mult manichiura franțuzească, cunoscută de toată lumea sub numele de „french”. Noutatea este aceea că, acum se va purta french-ul drept și colorat. Texturile sunt și ele apreciate conform specialiștilor. Manichiurile 3D, strasurile, sclipiciul dur sau aplicațiile reliefate vor avea un succes extrem de mare. Animal printul, cunoscut încă de anul trecut, a devenit acum cea mai trendy abordare în materie de unghii. Pielea de șarpe, modelul de leopard, zebră sau tigru, toate se pot aplica cu ajutorul stickerelor, ștampilelor sau pot fi pictate. Un alt model favorit în această primăvară este cel de marmură.