Ce ne dorim de la un machiaj de ocazie?

Ce ne dorim, de fapt, cand alegem un machiaj pentru o ocazie? Multe dintre femei urmaresc impactul pe care il va avea machiajul pe care il poarta, isi doresc se simta frumoase si sa fie admirate.
Machiajul de eveniment este un machiaj intens, creat anume pentru a transforma femeia in cea mai frumoasa si fermecatoare ipostaza a sa, mascand defectele si sublinind trasaturile care o avantajeaza.

Cele mai populare machiaje de ocazie sunt cele care accentueaza ochii, conferind femeii magnetism si putere de fascinatie. Daca iti doresti un astfel de machiaj, poti alege intre smokey eyes, cat eye sau ceva mai indraznet in stil grafic.

Machiaj spectaculos care contureaza forma ochilor, clasicul smokey eyes este mai putin pretentios si mai usor de efectuat decat cat eye. Nu este necesar ca un smokey eyes sa fie perfect, este de asteptat ca acesta sa arate oarecum nefinisat. La polul opus, machiajul ochi de pisica necesita un desen perfect. Pentru efectul dorit, coditele desenate la coada ochilor trebuie sa fie perfecte, egale, simetrice si identice ca grosime. Ai nevoie de tehnica si o mana sigura pentru ca efectul sa nu fie o mare dezamagire.

Daca te-ai plictisit de smokey eyes si cat eye, poti incerca ceva mai modern si mai indraznet cum ar fi ochiul grafic. Poti pastra ce iti place din tipurile de machiaj clasice, dar trebuie sa adaptezi si sa reinterpretezi formele ochiului.

Da-ti liber imaginatiei. Ia-ti eyeliner in culori neon, tus, farduri stralucitoare si incepe sa desenezi in jurul ochilor. Daca iti plac foarte mult, poti pastra coditele lungi ale ochiului de pisica si sa le desenezi cu linii clare, bine definite sau din segmente bine evidentiate. Poti incerca sa trasezi cu eyelinerul forme geometrice si linii ingrosate sau sa umpli conturi cu farduri cu culori aprinse.
Galben, verde, albastru, negru sunt doar cateva din culorile pe iti sugeram sa le amesteci dupa forme fantastice si curajoase. Liniile puternice care depasesc contururile naturale modificand trasaturile ochiului si culorile neon ce hipnotizeaza privirea se imbina pentru a da frau liber fantasticului.

O mana sigura, o imaginatie bogata si o paleta larga de culori te vor ajuta sa realizezi acest machiaj care fara indoiala va atrage atentia tuturor. Mai ai nevoie de un outfit care sa puna in valoare machiajul tau si cu putina indrazneala ai devenit o aparitie demna de podium la orice eveniment.