Esti Specialist Beauty? Care e planul tau de dezvoltare profesionala?

Piata de produse profesionale in domeniul frumusetii este mereu in dezvoltare. Producatorii care au inteles importanta cercetarii vin mereu cu produse noi, de o calitate din ce in ce mai buna, mai putin toxice si mai sanatoase, mai rafinate, mai competitive si care de cele mai multe ori necesita noi tehnologii pentru aplicare.

Un bun profesionist in domeniul frumusetii va dori sa ofere clientilor sai produsul cel mai bun și cel mai potrivit, care adesea este și cel mai nou și cel mai performant dintre produsele de pe piata. Ca sa poata face asta este necesar sa fie mereu la curent cu ultimele noutati de pe piata, sa aiba un plan de dezvoltare si sa urmeze ceea ce se numeste o educatie continua.

Educatia continua presupune sa participam in mod constant la cursuri, ateliere, conferinte si expozitii in domeniul nostru de activitate, sa cunoastem ultimele produse si tehnici, sa fim la curent cu tot ce se intampla in domeniul nostru de activitate si pe piata de profil.

Daca intamplator clienta noastra a auzit de un produs nou introdus pe piata, pe care isi doreste sa il testeze, este preferabil sa stim sa ii furnizam informatiile relevante si sa o ajutam sa decida daca respectivul produs este sau nu potrivit pentru ea. Daca raspunsul este afirmativ, vom fi in situatia in care va trebui sa cunoastem cea mai buna tehnica pentru aplicarea acestuia. Toate acestea vor fi posibile numai daca vom avea grija sa urmarim evenimentele importante care au loc in domeniul in care activam.

Daca mergem la expozitii, vom avea ocazia sa vedem reprezentati ai producatorilor de marcă de pe piata, care iti vor prezenta produsele cele mai noi. Vom putea astfel alege mai usor intre diferite produse, in cunostinta de cauza, dupa ce am testat personal si am analizat la prima mana avantajele si dezavantajele lor reale.

La cursuri vom avea ocazia sa ne insusim temeinic tehnici si procedee de baza și sa capatam calificari recunoscute apoi pe piata muncii. Vom avea, de asemenea, ocazia sa cunoastem persoane cu experienta printre trainerii pe care ii vom avea la clasa si, nu in ultimul rand, sa ne facem colaboratori si prieteni intre colegi.

Atelierele de specialitate ne dau ocazia sa ne perfectionam continuu, sa ne specializam in domenii noi si sa capatam calificari suplimentare, care ne vor ajuta in practica noastra sa satisfacem exigentele crescute ale unei clientele mereu mai pretentioase. Seminariile sunt stagii practice de pregatire intensiva in domenii precise, care ne familiarizeaza in mod expres cu anumite tehnici, proceduri si produse si utilizate in domenii specifice.

Un bun profesionist va fi deosebit de atent la noutatile din piata si va urmari sa participe la cursurile si seminariile sustinute de persoanele recunoscute in domeniu, cu scopul clar de a se imbunatatii pe sine continuu. Cunostintele nou acumulate si abilitatile nou dezvoltate sunt capital al brandului personal si sunt vizibile de fiecare data in serviciile prestate.

Unul dintre obiectivele expozitiei Cosmoworld este exact acesta – de a oferi mediul in care profesionisti din domeniu sa evolueze si sa se dezvolte. Expozitia incepe vineri, 12 Aprile la ora 10:00 si dureaza trei zile. Pe durata expozitiei vei avea posibilitatea de a participa gratuit la numeroase demonstratii, workshop-uri si seminarii, de a intalni experti din diferite sectoare ale industriei, de a crea conexiuni si, nu in ultimul rand, de a achizitiona produse, ustensile, aparate si servicii cu preturi promotionale.

Te asteptam!
Echipa Cosmoworld